Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan’dan “Online” hizmet

Seyhan’dan “Online” hizmet

Seyhan hep “Çevrimiçi”

Seyhan, Çocuklari eglendirerek egitiyor

Seyhan Belediyesi, COVID-19 salgini nedeniyle hizmetlerini “Halk sagligi” öncelikli olarak sürdürürken, internet üzerinden Spor egitimi, Tiyatro gösterimleri ve Çocuklar için egitim videolariyla EVDEKAL çagrilarina destek oluyor.

SEYHAN KENDI IMKANLARIYLA ONLINE HIZMET VERIYOR

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in talimatlariyla halkin temastan kaçinarak salgindan korunmasi için Seyhan Belediyesi resmi Youtube kanalindan baslattigi “online hizmet” büyük ilgi görüyor. Resmi youtube kanalinda; “Evde spor”, “Evdeki esyalarla spor” “Evde aerobik egzersizleri”, Büyükler için hazirlanan ve yönetmenligini Caner Cindoruk’un yaptigi 'Köpek, Kadin, Erkek” ve Çocuk oyunu “Mistik ile Fistik” tiyatro oyunlari ile Seyhan Belediyesi kres ögretmenleri tarafindan hazirlanan egitici videolarin gösterimleri yapiliyor.

SEYHAN BELEDIYESI KENDI IMKANLARIYLA HIZMET EDIYOR

Seyhan Belediyesi Sehir Tiyatrosu oyunculari ile Seyhan Belediyesi Spor Müdürlügüne bagli Beden egitimi ögretmenleri tarafindan yapilan çekimler Youtube kanalindan takip edilebiliyor.  Ayrica Seyhan Belediyesi Kres Müdürlügü, okullarin tatil edilmesi nedeniyle çocuklarin uzaktan egitim sistemiyle günlük olarak egitimlerine devam edilmesini sagliyor.  Milli Egitim Bakanliginin okul öncesi programi çerçevesinde, Seyhan Belediyesi Kres Müdürlügü ögretmenleri tarafindan 3-4 ve 5 yas grubu ögrenciler için; içerisinde drama, bilimsel deneyler, kavramlar, resim,  hikaye, parmak oyunlari, sarkilar, müzik, spor aktiviteleri ve eglenceli oyunlarin yer aldigi videolar hazirlandi. Minikler kendileri için hazirlanan uzaktan egitim videolarini “Seyhan Belediyesi” youtube kanalindan düzenli olarak takip edebiliyor.

AKAY “EVDE KALIN, MUTLU KALIN”

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay da evde kalmasina katki sunmak için teknolojiyi de kullanarak hizmeti halkin ayaklarina götürdüklerini söyledi. Baskan Akay, 'Özellikle çocuklarimiz egitimlerinden geri kalmamasi, evde sikilmadan yasayarak, eglenerek ve ebeveynleri ile kaliteli zaman geçirmesi ve en önemlisi #EVDEKALARAK egitim almasi için Online egitim sistemini baslattik. Halkimiz için de kendi egitimcilerimizle evde yapilabilecek spor videolari ve Sehir Tiyatromuzun tiyatro oyunlarini Belediyemizin youtube kanalina yükledik. Halkimiz EVDEKAL’arak kaliteli zaman geçirebilir ve sagliklarini koruyabilirler. “Evdekalin-mutlukalin” diyor ve salgina karsi uyarilari dikkate almanizi bir kez daha öneriyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: Seyhan “Çevrimiçi”
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı